Nygammal styrelse

Publicerat:

Vid gårdagens årsmöte i Eksjö Badmintonförening valdes samtliga i styrelsen om. Det betyder att styrelsen även kommande år består av följande personer: Martin Adamson, ordf., David Robinson, kassör, Bitte Gawell, sekr., Pär Sjölin, ledamot och Krister Johansson, ledamot.

Årsmötet fattade också beslut om oförändrade medlemsavgifter för kommande säsong. Medlemsavgifterna kommer alltså att vara 600 kronor för nybörjare (träning en kväll per vecka), 1 200 kronor för motionär (träning två kvällar per vecka), 1 500 kronor för tävlingsspelare (träning tre kvällar per vecka) samt 2 900 kronor i familjeavgift (skrivna på samma adress). Dessutom har alla medlemmar tillgång till fritt spel på söndagar emellan kl. 11 och 12 i tennishallen.

Vidare kunde årsmötet konstatera att föreningens ekonomi är god och fattade därför beslut om att “sanktionera” fyra tävlingar under säsongen 2019/20. Dessa fyra tävlingar är Wättersmashen i Jönköping, Tranträffen i Tranås, Boda Borg Cup i Sävsjö samt Kvastenspelen i Kalmar.